AGENT OG SALGSAMBASSADØR FOR SELEKTIVT UDVALGTE BRANDS TIL SPA SEGMENTET

At tilbyde det rigtige produktsortiment til sine kunder, både i behandlinger, i jeres spa shop eller i forbindelse med Saunachill arrangementer, er dette med til at sikre jeres positionering og branding yderligere samt skabe ekstra omsætning.

Linda Myrberg er agent og salgsambassadør for selektivt udvalgte samarbejdspartnere på produktsiden, som alle tilbyder produktsortimenter af høj kvalitet.

Ønsker I at høre nærmere om, hvordan I kan sammensætte det helt rigtige sortiment til jeres spa, er I velkommen til at kontakte Linda Myrberg.

kampagne billede for interiør design mærket By Nords nye spa produktlinie Nordic spa

BY NORD - ECO-CHIC fra den nordiske natur

Nordic Spa serien der er udviklet af By Nord og Linda Myrberg, bygger på de fire elementer EARTH, WATER, AIR og FIRE. Hvert element har fokus på de virkninger, der kendetegner netop dette element og en unik duft, der matcher.

 

De aktive ingredienser i produkterne er kombinationer af plante ekstrakter, organiske olier, urter og 100 % rene æteriske olier fra den Nordiske natur. Alle produkter er unisex, multi-funktionelle, drøje i brug og fremstillet i Danmark med respekt for miljøet.

 

Nordic Spa produkterne er naturligvis ikke tilsat parabener, silikone, mineralske olier, petrokemikalier eller syntetiske dufte.

 

I 2012 kom EARTH & WATER på market, og FIRE & AIR forventes i 2013. 

I EARTH & WATER serien findes body oil, body wash, body scrub, sæbe, body balm, håndcreme og fodcreme.

NORDIC SPA produkt serie

Sort of coals Hakutan produkter er smukke skulpturele objekter der renser luften

SORT OF COAL - funktionel skønhed og bæredygtighed

I århundreder har japanerne brugt hvidt trækul i forbindelse med udrensning af kroppen. Det håndlavede aktive kul er kendt for sin høje kvalitet og fantastiske evne til at rense luft, vand og krop.

 

Sort of Coal introducerer denne holistiske viden til Vesten med moderne produkter, der alle er håndlavede i Japan og Korea. Hvidt kul renser luften i vores omgivelser og miljø og giver os en bedre trivsel. 

 

Sort of Coal produkter som vi anvender:

Binchotan Charcoal sticks - renser vandet 
Hakutan sculptures - renser luften
Shiro/ Kuro soaps, Shampoo and Charcoal powder - renser kroppen

Sort of Coal kombinere kraften, skønheden og balancen i naturen.

Sort of Coal produkt serie

Produkt serie af det luksuriøse mærke Pañpuri

Pañpuri - Verdens mest prisbelønnede spa mærke

Pañpuri tilbyder et luksuriøst produktsortiment af høj kvalitet indenfor hudpleje og aromaterapi, head-to-toe forkælelse samt luksus gaver og eksklusive spa-kreationer til aromaterapi og massage.

 

Pañpuri​ har vundet adskillige priser for bedste spa brand. Baseret på gamle østlige traditioner og naturlige ingredienser til gavn for krop, sind og sjæl, har Pañpuri været førende for at ændre den måde vi anskuer skønhed og hudpleje på.

 

Pañpuri bruger kun de fineste, naturlige ingredienser til at skabe et luksuriøst udvalg af produkter med fokus på Østens plante ekstrakter.

 

Pañpuri har vundet nogle af de meste prestigefyldte priser i verden indenfor spa mærker og brands.

 

Ambiant Idea tilbyder duftløsninger til dit spa

AMBIANT IDEA - Den bedste duft løsning

Velvære, sundhed og en god stemming i ens spa er vigtigt for at kunderne føler sig godt tilpas. En sauna eller et dampbad, der dufter af eucalyptus og mint vil skabe en ekstra dejlig stemning og følelse for gæsterne.

 

Linda Myrberg samarbejder med ambient ideas, der sælger de anerkendte duft-diffusere Air Aroma. Disse duft-diffusere anvender 100 % naturlige duftolier og kvalitets- og gennemtestede aromaolier med focus på mijøbevidsthed.

 

Få implementeret en duftløsning til jeres spa, der medvirker til at skabe langvarige minder for kunderne.

Ambient Idea produkt serie