HVORFOR HYRE EN SPA KONSULENT

Hvorfor ikke lære af andres fejltagelser og gøre det rigtigt fra starten?

Det er fristende at give afkald omkostningerne ved en ekstern spa konsulent i forbindelse med udvikling og opbygge et nyt spa. Men en spa konsulent kan være den bedste investering i projektet. For at få planlagt det bedste layout for spa arealet, udvikling af konceptet og sikre spa-specifikke design principper, kan en spa konsulent rådgive arkitekten eller bygherren med sin ekspertise og know-how, herunder med fokus på det mange overser, nemlig de optimale omgivelser for både personale som for gæster.

De bedste investeringer for at få loyale gæster og et tilfreds personale, er at skabe funktionalitet, give god uddannelse, service og medfølelse.

Linda Myrberg Spa Consulting arbejder som uafhængig selvstændig spa konsulent i samarbejde med et team af erfarne og dedikerede wellness-og sundhedseksperter, samt er salgsagent og ambasssadør for selektivt udvalgte brands til industrien. Linda Myrberg Spa Consulting yder professionel uvildig rådgivning og er ikke en producent af produkter, som kunden er forpligtet til at købe.

Målet er at tilbyde dig som kunde en kvalificeret spa konsultent service, der komplimenterer jeres spas kerneværdier og brand identitet på den mest hensigtsmæssige måde. Dette er baseret på et ønske om, at skabe et unikt koncept for jer, der matcher både jeres kerneværdier og brand identitet.

Linda Myrberg Spa Consulting hjælper dig med at få de bedste koncepter, innovationer og mærker til din spa eller wellness-center.

 

Well-come spa i Hellerup nord for københavn designet af Linda myrberg

Well-come Spa designet af Linda Myrberg og fotograferet af Hans Zeuten