VARFÖR ANLITA EN SPA KONSULT?

Design, koncept, uppstart & drift.

Varför inte lära av andras misstag och göra det rätt från början?

Det är frestande att avstå från kostnaden för en extern spa konsult vid utveckling och bygguppdrag för ett nytt spa. Men ett spa konsult kan vara den bästa investering för projektet. Vi arbetar tillsammans med byggherren, arkitekten och ingenjören och har erfarenhet från 5-stjärniga hotell & spa världen över. Vi skapar ett genomtänkt spa koncept med kvalitetssäkring av spa-specifika design och miljöhänsynstagande. Optimerat gästflöde, försäljning och personal arbetsgång är några av våra käpphästar, för vi tror på att de bästa investeringarna för att få trogna gäster och en nöjd personal är att erbjuda högkvalitativ funktionalitet, utbildning, service och medkänsla.

Utveckling eller översyn av strategiska inställning i samband med marknadsföring och kommunikationsstrategier, inklusive personal, budget och avkastning på investeringar kommer också att diskuteras under förloppet, för att säkerställa att den totala spa konceptet är i linje med den valda varumärkesidentitet.

Vi är ett kvalificerat spa konsultföretag, som kompletterar era värderingar och varumärkesidentitet, och samtidigt hjälper vi er hittta den lämpligaste lösningen för ett spa, som söker individualitet och lönsamhet. Vi skapar ett unikt koncept för kunder och matchar deras varumärkesidentitet med kunderna upplevelse!

Spakonsult Linda Myrberg kan tillsammans med hennes hängivna team ge dig verktygen att utveckla och förbättra allt från koncept, design, spabehandlingar och spa menyer, utbildning av din personal, till vägledning inom marknadsföring & kommunikationsstrategier, kvalitetssäkring av personal, budget och avkastning på investeringar.

Linda Myrberg Consulting team består av ett nätverk av ledande artitekter, spa management konsulter, reklambureau, leverantörer, terapeuter m.fl.

Linda Myrberg Spa Consulting erbjuder professionell opartisk och oberoende rådgivning och är inte tilknutna specifika leverantörer eller produkttillverare som du som klient, är skyldig att köpa.

Well-come spa north of Copenhagen interior designed by Linda Myrberg

SPA DESIGN & PROJEKTPLANERING

Att välja rätt spakonsult i början av projektet kan spara pengar på kostsamma misstag i anläggnings flöde, teknik, utrustning och även lägga till det där extra för ett konkurrensstarkt spakoncept.

· Businessplan och marknadsanalys / Utveckling av spakoncept & imagebuilding

· Spadesign och inredning

· Planering för utrymme och kundflöde

· Granskning och kritik av planlösningar

· Leverans av utrustning och produkter

· Nyckel strategier

Developing spa treatments and training for spa staff

UTVECKLA Spabehandlingar & utbildningar

Med hjälp av oss kan vi arbeta fram rätt spabehandlingar samt utbildning. En bra spameny är en av de viktigaste komponenterna för att skapa ett komplett koncept i linje med anläggningens varumärkesidentitet. Dina kunder kan uppleva unikt utvecklade signaturbehandlingar som bara är skapat för ditt spa och din kan personal är delaktig i utvecklingen av behandlingen, vilket skapar trovärdighet och engagemang.

· Utvecklingen/val av leverantör av spabehandlingar samt utbildning

· Utveckling unika signaturbehandlingar för ditt spa

· Komplett spautbildningsmanual/er

· Spa personalutbildning, HR management, service och försäljning

· Expert på holistiska behandlingar

Spa consultant Linda Myrberg

Marknadsföring & kommunikationsstrategi

Att utveckla och skapa rätt marknadsföring och kommunikationsstrategi i linje med den övergripande varumärkesidentitet och spabehandlingar är nyckeln. Som spakonsult kan Linda Myrberg stödja och vägleda er i rätt riktning.

· Broschyrer och hemsidor

· Marknadsföring - reklammaterial som riktar sig till nya potentiella kunder

· Sociala medier

· TV, radio och press

Spa staff training

KVALITETSSÄKRING & S.O.P ́s

Kvalitetssäkring är en kontinuerlig process att garantera din budget och avkastning på investeringen (ROI) kommer att nås. Spakonsult Linda Myrberg leverar full kvalitetsäkringssamarbete i form av;

· Spautbildning, S.O.P ́s

· Kundservice och försäljning strategier

· Mystery shopper, organisation, rapporter och uppföljning

· Nyckelresultat

· Försäljningsprocedurer

· Proaktivitet – ökar värdet på dina behandlingar