Spa Konsulent og Helse Ekspert Linda Myrberg

Linda Myrberg har været aktiv indenfor wellness og helse industrien siden 1996 og startede som Spa konsulent i 2008. Hun er uddannet Spa Manager fra det anerkendte spa konsulentfirmaet Raison d'être i Stockholm og er en af de førende Spa konsulenter i Skandinavien.

Linda har stor erfaring indenfor opbygning af spaer, lige fra projektledelse, selve byggeprocessen, design- og konceptudviklingen til den daglige drift af en spa, herunder udvikling og implementering af marketing og kommunikationsstrategier, spa økonomistyring, salg, personale ledelse og plantegning optimering.

Hun har en 4 ½ års uddannelse i akupunktur og TCM (traditionel kinesisk medicin). Desuden skaber hun signatur behandlinger, spa-produkter og afholder træning indenfor disse områder.

Hendes baggrund og mangeårige erfaring som skuespiller, musical kunstner og professionel danser, bruger hun i forbindelse med hendes undervisning, workshops, foredrag og kreative relationer. Hun har yderligere arbejdet som personlig træner og danselærer i fitness branchen i over 15 år og holder foredrag og workshops i holistisk sundhedsfilosofi og wellness ledelse. Yderligere underviser hun i sundhed, motion, ernæring og velvære, yoga, kettlebells med mere.

Linda er en af ​​de få i verden, der er certificeret Aufguss Master med eksamensbevis fra Crone4 i Østrig, hvor hun i 2012 blev nummer 5 i VM i Aufguss.

Linda har udviklet spa koncepter siden 2008.

UDDANNELSE

2011 - CERTIFIED AUFGUSS-MESTER, Crone4, Bruneck, AU

2007 - RAISON D´ ETRE SPA MANAGER SCHOOL, Stockholm, SE

2000 - 2005 - SCANDINAVIAN COLLEGE OF ACUPUNCTURE, Copenhagen, DK

1993 - 1996 - PERFORMING ARTS SCHOOL, Gothenburg, SE