Spa-konsult och holistisk hälsoexpert Linda Myrberg

Linda har över 25 års erfarenhet av träning och hälsa, är utbildad proffs dansare, skådespelerska och musicalartist. Hon har jobbat med teater, musical, TV och reklamfilm i många år, de senaste 18 åren har hon bott i Köpenhamn, men flyttade tillbaka till Sverige i oktober 2013. Hennes många års erfarenhet från teater, dans och spa-branschen har gett henne en bred kompetens och förståelse för kroppens behov, hälsa och välbefinnande.

Spa

Linda Myrberg är utbildad Spa Manager av erkända spa konsultföretaget Raison d'Etre i Stockholm och är en av de ledande spakonsulterna i Skandinavien. Myrberg har stor erfarenhet av projektledning från byggprocess av spa, design och koncept utveckling. Hennes tjänster inkluderar även rådgivning inom drift, PR strategi, ekonomi/budget , försäljning, marknadsföring, kommunikation, HR och planritnings optimering osv. Sedan 2008 har Myrberg drivit spaprojekt för spahotell och wellnessanläggningar i Danmark, Sverige, Norge och Frankrike. Dessutom, skapar hon egna spa signatur behandlingar, spa-produkter, och håller även utbildningar inom dessa områden. (Stenugnsbaden Yacht Club, The Thief, Selma Spa, Skodsborg Kurhotell, Blue Hotel, Hasseludden Yasuragi, Well-come spa & fitness m.fl.)

Holistisk hälsa

Myrberg har också en 4-½ år examen i akupunktur ochTCM (traditionell kinesisk medicin) samt öronakupunktur, reiki healing samt näringslära.  Hon föreläser i tankens kraft och holistisk hälsofilosofi.

Saunachill koncept och utbildning

Linda är en av få i världen som är certifierad ”Aufguss” mästare med eksamensdiplom från Crone4 i Österrike och blev rankad nummer 5 i VM i Freestyle Aufguss 2012. Myrberg har grundat och utvecklat världens första holistiska spa koncept och utbildning – SAUNACHILL. Konceptet är utvecklat för att möta spa marknadens krav för mer intäkter av anläggningar som redan kostar pengar, nya kreativa lösningar, högre kvalifikation er hos de anställda. Kunderna lär sig effekten av spa och hälsa genom et innovativt och holistiskt koncept som samtidigt genererar högre omsättning och vinst. Utbildningen i Saunachill ger en certificering och kvalitetsäkring för spa anläggningen. Saunachill ger möjlighet till erbjuda holistiska gruppaktiviteter som ger kunder vägledning till ett hälsosammare liv och vetenskapliga resultat. www.saunachill.com

Events

Linda håller föreläsningar och utbildningar i tankarnas kraft och holistisk hälsofilosofi. Företaget arrangerar anti-age retreats och events inom hälsa, träning och skönhet tillsammans med de bästa internationella experterna på sina områden. Bla. tillsammans med Blossom Tainton.

Nordic Superfood by Myrberg

Intresset för ren och hälsosam mat har följt med Linda i många år och hon utvecklar ständigt nya nyttiga recept som hon utprovar på sina events.

2016 lanserade hon sitt eget varumärke NORDIC SUPERFOOD by Myrberg. Nordiska superbär och grönt pulverblandningar, collagen och råsaft koncentrat från den vilda nordiska naturen. www.nordicsuperfood.se


Media

Myrberg har medverkat som expert, bloggare och skribent för olika tidningar och TV, och har sin egen blogg där hon delar med sig av sina hälsotips, spa- och träningsupplevelser.www.lindamyrberg.se


Träning & Behandling
De senaste sju åren har Linda drivit SOMMARTRÄNING på Marstrand, vilket hjälpt sommargäster att hålla formen och skapat aktivitet för barnen under semestern. Där undervisar hon i ”Beach Boot Camp” och ”Family Function” ( två egna funktionella träningsprogram ). Samt i cirkelträning, TRX, yoga, barndans och Dance/ funk. Hon har även varit ledare på Springtime travel.


Hennes mångåriga bakgrund från teater, dans och spa-branschen har gett henne en bred kompetens och förståelse för kroppens behov, hälsa och välbefinnande. Detta har också betytt att hon under åren fått bred erfarenhet av att undervisa, coacha och ge andra insikter i hur man bäst skapar ett liv fyllt av hälsa och välbefinnande ur ett holistiskt perspektiv.

Målet är att visa vilka hälsoeffekter bastubad, träning, mat och tankar kan ge kroppen och hur man uppnår vitalitet och behåller energin livet ut.

 

UTBILDNING

2011 - CERTIFIED AUFGUSS-MESTER, Crone4, Bruneck, AU

2007 - RAISON D´ ETRE SPA MANAGER SKOLA, Stockholm, SE

2000 - 2005 - SCANDINAVIAN COLLEGE OF AKUPUNKTUR, Köpenhamn, DK

1993 - 1996 - PERFORMING ARTS SCHOOL, Göteborg, SE

Företagets värdegrund